Technologie přípravy pokrmů 6
  • 12866805.JPG
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Technologie přípravy pokrmů 6

Sleva
200 Kč
-70%
60 Kčs DPH
Skladem 1 ks 


EAN kód9788073731144
SEVT kód32312866805

Související produkty

Popis

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Základní parametry

Autor publikaceHana Sedláčková
Formát publikaceA4
ISBN publikace9788073731144
Počet stran publikace140
TypOU
Učebniceučebnice
Vazba publikaceBrožovaná bez přebalu lesklá