Technologie přípravy pokrmů 5
  • 11144005.jpg
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Technologie přípravy pokrmů 5

200 Kčs DPH
Skladem 2 ks 


EAN kód9788073730260
SEVT kód32311144005

Související produkty

Popis

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Základní parametry

Autor publikaceSedláčková Hana
Formát publikaceA4
ISBN publikace9788073730260
Počet stran publikace152
PohlavíHolka | Kluk
Ročník1-4
Rok vydání publikace2010
Schvalovací doložka MŠMTAno
Škola
Stupeň učebnice3
Typ | OU
Učebniceučebnice