
0,0 (
x)
x)
Dotazy (
)
)
Cukrářská výroba II - obor Cukrář
330 Kčs DPH
Skladem 1 ks
Související produkty
Popis
a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,
smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Základní parametry
| Autor publikace | Bláha L., Conková V., Kadlec F. |
| Formát publikace | B5 |
| ISBN publikace | 9788073330989 |
| Počet stran publikace | 200 |
| Ročník | 2-2 |
| Rok vydání publikace | 2013 |
| Schvalovací doložka MŠMT | Ano |
| Škola | SŠ |
| Stupeň učebnice | 3 |
| Typ | SŠ | OU |
| Učebnice | učebnice |











