Cukrářská výroba II - obor Cukrář
  • 10140605.jpg
  • 10140605.1.jpg
  • 10140605.2.jpg
  • 10140605.3.jpg
  • 10140605.4.jpg
    +7
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Cukrářská výroba II - obor Cukrář

330 Kčs DPH
Skladem 2 ks


EAN kód9788073331382
SEVT kód32310140605

Popis

Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce
a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,
smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Základní parametry

Autor publikaceBláha L., Conková V., Kadlec F.
Formát publikaceB5
ISBN publikace9788073330989
Počet stran publikace200
Ročník2-2
Rok vydání publikace2013
Schvalovací doložka MŠMTAno
Škola
Stupeň učebnice3
Typ | OU
Učebniceučebnice