Cukrářská výroba I - obor Cukrář
  • 12979805.jpg
  • 12979805.1.jpg
  • 12979805.2.jpg
  • 12979805.3.jpg
  • 12979805.4.jpg
    +4
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Cukrářská výroba I - obor Cukrář

330 Kčs DPH
Skladem 5 ks 


EAN kód9788073331375
SEVT kód32312979805

Popis

Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta.

Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy.

Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Základní parametry

Autor publikaceBláha L., Conková V., Kadlec F.
Formát publikaceB5
ISBN publikace978-80-7333-137-5
Počet stran publikace178
Ročník1-1
Rok vydání publikace2013
Škola
TypOU
Učebniceučebnice