
0,0 (
x)
x)
Dotazy (
)
)
Cukrářská výroba I - obor Cukrář
330 Kčs DPH
Skladem 5 ks
Související produkty
Popis
Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy.
Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Základní parametry
| Autor publikace | Bláha L., Conková V., Kadlec F. |
| Formát publikace | B5 |
| ISBN publikace | 978-80-7333-137-5 |
| Počet stran publikace | 178 |
| Ročník | 1-1 |
| Rok vydání publikace | 2013 |
| Škola | SŠ |
| Typ | OU |
| Učebnice | učebnice |











