Gastronomický slovník v kostce - čtyřjazyčný
  • 11148005.jpg
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Gastronomický slovník v kostce - čtyřjazyčný

99 Kčs DPH
Skladem 1 ks 


EAN kód32311148005
SEVT kód32311148005

Popis

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.

Základní parametry

Autor publikaceŠmíd Václav
Počet stran publikace0
PohlavíHolka | Kluk
Ročník1-4
Škola
Stupeň učebnice3
Typ | OU
Učebniceslovník