Zvěřina - Jak na to
  • KNW0559906.jpg
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Zvěřina - Jak na to

199 Kčs DPH
Na externím skladě 


EAN kód9788075412553
SEVT kódKNW0559906

Popis

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Základní parametry

Autor publikaceMangold Matthias F.
ISBN publikace9788075412553
Počet stran publikace64
Rok vydání publikace2022
Vazba publikaceKnihy - paperback