Udírny a uzení /maso - masné výrobky - ryby/
  • 720M1140905.jpg
  • M1140905.jpg
  • M1140905.2.jpg
  • M1140905.3.jpg
0,0 (
x)
Dotazy (
)

Udírny a uzení /maso - masné výrobky - ryby/

Doprodej
Sleva
179 Kč
-69%
54 Kčs DPH
Poslední 1 ks skladem 


EAN kód9788024712611
SEVT kód720M1140905

Popis

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Základní parametry

Autor publikaceBinder Egon
ISBN publikace9788024712611
Počet stran publikace112
Rok vydání publikace2005
Vazba publikacePaperback